Om os

Din-hosting.dk er en sammenligningsportal der giver dig overblikket over markedets hostingudbydere og løsninger. Vi ønsker at skabe klarhed og gennemsigtighed over markedet, så du nemt og hurtigt kan finde den perfekte løsning. Det webhotel der matcher dine eller virksomhedens behov.

Når man skal vælge webhotel bør mange overvejelser og aspekter indgå. Hvad er prisen? Hvor meget plads skal man bruge? Har man særlige krav til hostingudbyderen?

Med vores oversigter kan du nemt se hvem der tilbyder hvad og ud fra dette, vælge den rette løsning.

Vi er en kommerciel sammenligningstjeneste, der modtager provision fra de udbydere vi henviser til. Vi samarbejder med udbyderne vi fremviser og samtidig bør du være opmærksom på vi ikke fremviser det fulde udvalg af mulighederne. Der findes særligt mange udenlandske hostingudbydere som GoDaddy, Hostgator mv. som kan overvejes, omend vi anbefaler de udbydere med dansk kundeservices og support.

Formålet med hjemmesiden

Vi har en række klare formål med hjemmesiden, men det altoverskyggende er at hjælpe dig som forbruger og kommende webkunde. På hostingmarkedet er der over 15 forskellige udbydere, så det kan være svært at skelne dem fra hinanden.

På vores hjemmeside kan du derfor få hjælp til følgende:

  • Sammenligne priser og løsninger.
  • Få gode råd og tips til, hvordan du vælger det rette webhotel.

Hvis du har feedback eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er ikke længere end en besked væk og vi er altid åbne for spørgsmål eller forespørgsler.

Praktisk information

Din-Hosting.dk Logo

E-mail: info@din-hosting.dk

Din-hosting.dk er drevet af Conceptu (CVR: 35676651)

Emil Holms Kanal 14, 2300 København

Din-hosting's feed