Er din hjemmeside miljøvenlig?

Har du en miljøvenlig og CO2-neutral hjemmeside? Vi er vant til at forbinde miljøvenlighed med biler, strøm og energiforbrug. Det er ikke længere kun her at du kan eller bør gøre en indsats.

Du har nemlig muligheden for at få din side CO2 neutraliseret, så du kan sende et stærkt signal til dine kunder eller besøgende. Det er ordningen Ingenco2.dk der giver dig muligheden med deres forskellige grønne projekter. Mere om det her. 

Om Ingenco2.dk initiativet

Ingenco2.dk er et initiativ der efterhånden har været på markedet i en del år, med over 2.500 deltagere tilmeldt. Det tæller alt fra små til store internationale virksomheder.

Røde Kors, PFA, Spies, McDonalds og diverse energiselskaber er bare en række af de største. Alle sammen ønsker at sende et miljøvenligt signal til omverdenen og vise at man støtter et godt formål.

Når du tilmelder dig Ingenco2.dk, gennemfører de miljøvenlige projekter der skaber klare CO2-reduktioner. Reduktioner der matcher din hjemmeside antal sidevisninger og trafik. På den led bliver dit “forbrug” annulleret af deres initiativer – og mere til i mange tilfælde.

Alle hjemmesider udleder CO2 enten direkte eller indirekte. Det kræver strøm for at holde computeren kørende – det gælder for dig som ejer og dine besøgende. Det kræver strøm at hoste siden og holde serverne kørende.

Det er særligt vedvarende energikilder som projekterne vedrører og her kan særligt nævnes vindmøller, som vi jo er vilde med i Danmark.

Hvorfor tilmelde sig?

Hvorfor så tilmelde sig initiativet. Vi har allerede været omkring mange af de bedste grunde herover. Til sidst nævner vi en række af de fordele og muligheder du får glæde af ved tilmelding:

  • Du får et ikon der kan vises på hjemmesiden (ses i vores sidebar).
  • Send et stærk signal til dine besøgende.
  • PR-materiale til nyhedsbreve, blogs etc.
  • Du gør en indsats for klimaet.
  • Prisen er lav, men effekten er stor.
  • Du bliver nævnt under Eksempler på deres hjemmeside.

Du kan se meget mere og komme i gang på www.ingenco2.dk.