Sammenlign wen
bhoteller og webhosting og find det billigste webhotel

Unoeuro anmeldelse

Unoeuro er et velkendt ansigt blandt de mange hostingløsninger. Et af firmaerne med de bedste anmeldelser på Trustpilot hvor over 80% af de 1536 anmeldelser har været med 5 stjerner. Det har givet en imponerende score på 9,5.

Vi er selv meget begejstrede for Unoeuro, med baggrund i deres support, muligheder og funktionaliteter på webhotellet. Det indebærer noget så simpelt som ubegrænsede antal domæner, nemme 301 viderestillinger og 1-click funktionalitet.

De tilbyder lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Læs meget mere om dem i vores Unoeuro anmeldelse.

Webhoteller og muligheder

  • Plads: 5 – 10 GB
  • Trafik: Ubegrænset
  • Antal domæner: Ubegrænset
  • Antal e-mails: Ubegrænset
  • FTP adgang
  • 1-click installation
  • Gratis subdomæner
  • Daglig backup

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Det er super nemt og ligetil at benytte koden. Du foretager bare en bestilling og indtaster rabatoden undervejs. Du vil efterfølgende få 15 og ikke 12 måneders webhotel inkluderet i prisen. Det understreger bare, at Unoeuro er én af de udbydere hvor du får mest for pengene.

Når du skal bestille hos dem, kan du vælge ’Bronze’, ’Sølv’ og ’Guld’. Den primære forskel er mængden af plads, så de fleste kan nøjes med løsningen til 9,33 kroner pr. måned.

Unoeuro er god, men billig hosting

Erfaringer med Unoeuro

Det første møde med Unoeuro kan godt virke lidt ubehageligt, da deres priser er angivet i Euro. Det er udelukkende fordi de er en international udbyder, men tag ikke fejl. Supporten og interfacet foregår på dansk, så du kan bestemt ikke mærke det som kunde.

Deres hjemmeside fortæller om det meste, så du ved alt om dit webhotel inden du bestiller. Når du er kommet videre ind i systemet og vil du opleve at deres support er yderst kompetent og kan hjælpe dig ud af de fleste situationer. Efter alt, så har de været i branchen siden 2004.

Kundeservicen er i top for de kunder, der måtte opleve problemer undervejs og de hjælper dig gerne, selv hvis problemet ikke er tilknyttet specifikt til webhotellet. Vi kan varmt anbefale dem til dig, der søger en billig løsning, men med alle de nødvendige funktioner og fornem support.

Fakta om Unoeuro

Unoeuro er GOLD partnere med Microsoft omkring deres hosting. Partnerskabet gør at ASP/ASP.net hostingen er mere stabil end hvad du kan finde hos nogle af de øvrige udbydere.

Det vil ligeledes være en miljøvenlig beslutning at vælge dem, da de gør meget for miljøet. De har nemlig det man kalder en ’Dansk Standard Certificering’, eller bedre kendt som Blomsten og Svanen.

På alle måder et godt valg og en af vores favoritter på hostingmarkedet.