Sammenlign wen
bhoteller og webhosting og find det billigste webhotel

Surftown anmeldelse

Surftown er et utrolig godt sted at starte for nybegyndere, der aldrig har prøvet at have en webhost før. Ligesom de har stabile og professionelle løsninger for virksomheder. Der er noget for ethvert behov og det er en klar styrke.

Det afspejler sig i deres pakker “Privat”, “Erhverv” og “Design”. Den sidste løsning indebærer at de designer hjemmesiden for dig. Noget de tilbyder som én af få hostingfirmaer på markedet. Du kan se mere om deres løsninger og webhoteller herunder i vores Surftown anmeldelse.

Webhoteller og muligheder

  • Plads: 10 – 30 GB
  • Trafik: 30 – 70 GB
  • Antal domæner: 1 – 20 styk
  • Antal e-mails: Ubegrænset
  • 1-click installation

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Surftown vil være et godt valg for de fleste. Særligt muligheden for 1-click installation og for at hoste mange domæner på ét webhotel, gør dem til en god udbyder. Læg dertil at de er meget stabile.

Det er ikke tilfældigt at vi selv har valgt at hoste vores hjemmeside hos netop dem.

 

Erfaringer med Surftown

De erfaringer vi har haft med Surftown har været positive. Det gælder både prismæssigt og når der har været brug for hjælp til de problemer der måtte komme.

Særligt chatsupporten har vist sig at være effektiv – og den er nem at komme i kontakt med, takket være den lille knap på bunden af deres hjemmeside ’Chat med os’. De håndterer mere end en kvart million domæner og endnu flere email-kontis. Så de er helt sikkert vant til at levere en god kundeservice.

Med deres 1-klik installation til WordPress og andre CMS systemer, kan du nemt komme i gang med din hjemmeside. .

En af de få ulemper, er at de ikke tilbyder en support 24/7. Det gør at natteravnene har lidt sværere ved at få hjælp, hvis de ramler ind i et problem. Omend det er de færreste udbydere, der tilbyder support døgnet rundt.

 

Er Surftown godt?

Surftown har helt klart flest fordele og vi anser dem for en af de førende udbydere i Danmark. Kombinationen af webhoteller, fornuftige priser og et brugervenligt interface, gør at de fleste vil blive glad for dem.

De har en god FAQ afdeling, hvor du kan finde mange artikler med hjælp og forklaringer til den mindre øvede, noget som helt klart gør Surftown bedre.

Derudover har Surftown vundet flere priser for deres webhotel løsninger. Med en Trustpilot score på 8,6 kan der ikke være tvivl om den generelle tilfredshed. Så vi kan varmt anbefale dem som dit hostingfirma.