Sammenlign wen
bhoteller og webhosting og find det billigste webhotel

Om os

Din-hosting.dk er en sammenligningsportal der giver dig overblikket over markedets hostingudbydere og løsninger. Vi ønsker at skabe klarhed og gennemsigtighed over markedet, så du nemt og hurtigt kan finde den perfekte løsning. Det webhotel der matcher dine eller virksomhedens behov.

Når man skal vælge webhotel bør mange overvejelser og aspekter indgå. Hvad er prisen? Hvor meget plads skal man bruge? Har man særlige krav til hostingudbyderen?

Med vores oversigter kan du nemt se hvem der tilbyder hvad og ud fra dette, vælge den rette løsning. Skulle du være i tvivl om hvem du skal vælge, kan du blive meget klogere i vores sektion med anmeldelser. Her har vi set nærmere på hver enkelt hostingfirma, så du kan få en god mavefornemmelse.

Formålet med hjemmesiden

Vi har en række klare formål med hjemmesiden, men det altoverskyggende er at hjælpe dig som forbruger og kommende webkunde. På hostingmarkedet er der over 15 forskellige udbydere, så det kan være svært at skelne dem fra hinanden.

På vores hjemmeside kan du derfor få hjælp til følgende:

  • Sammenligne priser og løsninger.
  • Læse anmeldelser af udbydere, så du nemmere kan vælge.
  • Få gode råd og tips til, hvordan du vælger det rette webhotel.

 

Vi er CO2 neutraliseret

Din-hosting.dk er blevet CO2 neutraliseret for at udvise miljøvenlighed. Alle hjemmesider udleder CO2, særligt i form af strøm til serveren der hoster siden og til at holde din og min computer kørende.

CO2 neutralt websiteVia IngenCo2.dk er vi blevet neutraliseret, gennem projekter der skaber reduktioner. Et godt koncept der er godkendt af Gold Standard og som står bag mange energivenlige initiativer som fx. vindmøller.

Hvis du selv ejer en hjemmeside, kan vi kun anbefale dig at gøre det samme. Du vil gøre en forskel for miljøet og tage ansvar for dit eget energiforbrug. Vi er i hvert fald glade for at kunne bidrage til Ingenco2.dk og deres projekter.

 

Hvis du har feedback eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er ikke længere end en besked væk og vi er altid åbne for spørgsmål eller forespørgsler.