Sammenlign wen
bhoteller og webhosting og find det billigste webhotel

Meebox anmeldelse

Meebox er et hostingfirma der nærmest har skræddersyet løsninger til private og erhvervskunder. Det gør at Meebox er det foretrukne valg hos rigtig mange kunder, der tilsammen har givet dem en rating på 9,2 ud af 10 på Trustpilot.

De er én af vores personlige favoritter, uanset om du har små eller store tunge hjemmesider der skal hostes. Se mere om deres løsninger i vores Meebox anmeldelse.

Webhoteller og muligheder

  • Plads: 10 – 30 GB
  • Trafik: 25 – 3000 GB/md.
  • Antal domæner: 2 – 10 styk
  • Antal e-mails: 30 – Ubegrænset
  • 1-click installation

Mængden af plads, trafik og antal domæner vil afhænge af hvilken hostingløsning du vælger.

Udover dette indebærer Meebox’s webhoteller også backups, så du skal ikke frygte at miste vigtige data eller filer fra serveren.

Som noget ekstra, så har de en Meebox builder, der gør at du kan programmere din hjemmeside, uden at du behøver at have læst om design, HTML koder og meget mere. De benytter Softaculous sciptet når du skal installere CMS systemer som WordPress eller Joomla, via deres 1-click installation.

Vi kan varmt anbefale dig at oprette et webhotel hos dem. Du får sjældent så god service og meget værdi for pengene.

Relaterede udbydere: One.com og Surftown

 

Meebox erfaringer

Når du kommer ind på Meebox, vil du blive modtaget af en livechat som altid spørger om de kan hjælpe. Selvom det kan være ubetydeligt for nogle, så er det en rar fornemmelse at man ved, at man altid kan få hjælp.

  • Som en bonus information om deres support, så gør de også tit brug af smileys, så man får fornemmelsen af at man snakker med et menneske og ikke en robot.

Meebox builder basic gør at du kan bygge din hjemmeside op fra bunden og den er nem at bruge. Ved første øjekast kan der godt være meget at skulle gøre, men efter at have lært programmet at kende, kan du få en professionel hjemmeside ud af det.

Det er ikke kun os der har positive erfaringer og tilkendegivelser om Meebox.net. Det samme har deres kunder og på Trustpilot kan de prale af en god score på 9,2. Det gør dem til en af landets bedste udbydere, målt på brugernes tilfredshed.

Video der bekræfter Meebox er et godt valg

Meebox.net – et billigt og godt hostingfirma

Meebox er en udbyder der er lige til at gå til. Når du snakker med dem, værende et problem eller andet, får man altid fornemmelsen af at de sætter kunden i forreste række.

Derudover må det siges at deres webhoteller er særdeles billige, og hvis man skal gå ud fra flertallets opfattelse på b.la Trustpilot og denne vurdering, så har de IKKE skruet ned for kvaliteten på webhotellerne.

Man må sige at Meebox er et godt webhotel – både for den der er ny til alt det med hjemmesider og til den mere erfarne kunde.