Sammenlign wen
bhoteller og webhosting og find det billigste webhotel

Gratis webhotel og domæne

Der er i dag rigtig mange danskere som gerne vil have deres egen hjemmeside til forskellige formål. Gratis webhotel og domæne er generelt kun muligt, når udbyderne har tilbud. Vi har lavet en god oversigt med aktuelle tilbud på markedet.

UdbyderPladsOprettelseKr. / md.Til udbyder
Team Internet5 GB0 kr.9 kr. (før 49,-)Bestil
One.com200 GB90 kr.27,5 kr. (før 55,-)Bestil
Surftown100 GB49 kr.99 kr. (før 199,-)Bestil

*Bemærk at tilbud kan være udløbet.

Som du kan se, er det faktisk kun One.com der kan tilbyde dig gratis webhotel og domæne pt. men andre udbydere som Surftown, har ligeledes kørt med sådanne tilbud tidligere. Så undersøg markedet, for at få en god pris. Og alternativt kan du altid se priser og sammenligne via vores forside.

Tjek Danmarks billigste webhotel på forsiden.

 

Via diverse hjemmesideprogrammer

Det er muligt at få et gratis webhotel og et domæne – hvis du vælger diverse gratis hjemmesideprogrammer – men din hjemmeside bliver oftest fyldt med reklamer. Det er primært en mulighed der findes hos gratis hjemmesideservices. Her vil det ofte være et subdomæne på formen: www.ditnavn.virksomhedensnavn.dk.

Mange af disse hjemmesideservices kører desuden med tidsbegrænsning eller pladsbegrænsning, så vi kan kun anbefale dig at købe et webhotel i stedet. Det behøver ikke koste mere end 100-200 kroner om året. Hertil skal tillægget til oprettelse og domæne så medregnes.

Der findes billige alternativer (tæt på gratis)

Hvis man gerne vil have at det skal se helt professionelt ud, med et domæne, hosting og et godt supportteam, så kan man finde nogle billige alternativer der er tæt på gratis.

Hvis man leder godt og grundigt på markedet, vil man kunne finde et webhotel og domæne der koster 20.- om måneden, mens man stadig har godt med plads. De omtalte hjemmesideservices tilbyder alle muligheden for tilkøb af egne domæner. Du vil bare ende med at skulle betale mere end et webhotel vil koste.

Alt i alt er ingen løsninger både gratis og uden begrænsninger eller ulemper. Vi vil derfor anbefale dig at bruge vores sammenligningsoversigt til at finde de billigste webhoteller og udvælge det, der matcher dine behov.